Bekleyin

Dekorasyon amaçlı kullanılan çim halılar kullanılan mekana sıcaklık katar. 

Çim halıların eni 4mt'dir , kolay taşınması için 2mt ve 1 mt eninde olacak şekilde kesilebilir.

%100 YERLİ imalattır. 

 

Seri:Sentetik

Renk:Yeşil

Garanti Süresi:24 Ay

Çim halı günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır. Özellikle bakım kolaylığı, düşük maliyeti ve zaman tasarrufu ile kullanıcıların tercih nedeni olmaktadır. Çim halının kullanım ömrü uzundur. Tüm hava şartlarına karşı son derece dayanıklı olan çim halının başlıca özellikleri şu şekildedir.

Aşınmalara karşı dayanıklıdır.

Kayganlığı engeller.

Estetik görüntüye sahiptir.

Bakımı gerektirmez.

Sulama gerektirmez.

Ekonomik ve düşük maliyetlidir.

Renk değişimi solma yapmaz, güneş ışınına dayanıklıdır.

Gübreleme gerektirmez.

Biçme gerektirmez.

Böcek yapmaz.

 

Çim halı günümüzde birçok yerde kullanılmaktadır. Kullanım alanları şu şekildedir.

 

Koşu yolları.

Parklar.

Alışveriş merkezleri.

Spor Alanları.

Otel restoran peyzajları.

Teras ve balkonlar.

Çocuk yuvası ve anaokulları peyzajları.

Bahçe peyzajları.


 

Örneğin 11 birim (m2) halı satın aldığınızda;
 

Halı Eni 4 mt ise,  2,75mt Boyunda kesilecektir.  (4mt En x 2,75mt Boy = 11m2)

im halı bakımı ve kullanım kılavuzu , halı saha sahipleri için çok önemli bilgiler içermektedir. Halı bakımı linkteki şekilde yapıldığı takdirde sentetik çimin ömrü uzamaktadır. Bakımı yapılmayan suni çim daha kısa sürede yıpranır ve oyun kalitesi daha düşük olur. Konu hakkında bilgi almak için bizi 0212 656 12 65 arayabilirsiniz.

Senetik Çim Nedir? Nasıl Üretilir?

suni çim  özel taban bezi üzerine dikilmiş sentetik yeşil fibrile veya monofilament ipliklerin belirli hav boylarında kesilmesi ile dokunur. Dokuma işleminden sonra taban bezinin arkasına lateks kaplama yapılarak dokunan sentetik ipliklerin halıya sıkıca bağlanması sağlanır.

tüm çeşit suni ve sentetik çimlerimize www.cimhali.com.tr da 

  • İplikler otomatik bilgisayarlı makinelerde belirlenen hav boylarında kesilerek çeşitli halı modellerimizin yapılmasına olanak sağlar. Bu tip dokuma makinelere Tufting makinesi denir. Normal halı dokuma makinelerinden farklıdır.
  • Tufting makinesinden çıkan ham haldeki çimin ardından lateks kaplama ünitesine alınır. Tabanına istenilen kalınlıkta lateks kaplandıktan sonra kurutma işlemi için ram denilen çok uzun ve büyük fırına alınır ve bir süre buradan geçer.
  • Çıktığında sentetik çim kullanıma hazırdır. Lateks kaplama sentetik çim halının ömrünü uzatan ve mukavemetini arttıran mecburi bir işlemdir. Son teknoloji sentetik halı dokuma makineleri tam otomatik çalışır.

Reform Sports marka dekoratif ve sportif çim halılar son model tufting makinalarında bilgisayarda belirlenen hav boylarında otomatik olarak kusursuz şekilde kesilir. Bu çok özel makinalar 5mm hav boyundan 60mm hav boyuna kadar kesim yapabilmektedir. Bu aralık Reform Sports spor zeminleri fabrikasında çok geniş bir üretim yelpazesi sağlar. Fiyatları öğrenmek için lütfen pazarlama ekiplerimiz ile irtibata geçiniz;

suni yapay çimlerimiz cimhali.com.tr  da

Dokumada kullanılan iplik çeşitleri monfilament ve fibrile olarak ikiye ayrılır. Fibrile iplikler daha uygun ve uzun yıllardır kullanılan standart ipliklerdir. Koyu ve açık renkleri vardır. Monofilament ipliker ise yeni nesil ipliklerdir. Monofilament ipliklerin omurgalı modelleri mevcuttur.

 

Suni Çim Halı Çeşitleri Nelerdir?

Ürettiğimiz halılar genel olarak iki ana gruba ayrılmaktadır.

  1. sportif çimlerimiz
  2. dekoratif çimlerimiz

Son yıllarda üçüncü nesil yani hem kum hem de granül dolgulu modellerin piyasaya çıkması ile spor zeminleri bakımı çok daha kolay olan ve yıllarca kullanılabilen bu ürün ile hızlıca kaplanmaya başlandı. Spor sahalarının her çeşidi için özel bir halı modelimiz mevcuttur.

butun çim halı çeşitlerimiz   cimhali.com   da

Futbol halılarıtenis sentetik çim halısı, çok amaçlı halılar, golf suni çim zeminleri, ragbi ve diğer sporlar için çeşitlerimiz mevcuttur.

dekorasyonlu çim halılarımız  ise hem dış mekanlar hem de iç mekanlar için uygundur. UV dayanımı için özel katkı maddesi ile dekoratif yapay çim halılarımız yıllarca bahçenizde ve terasınızda solmadan yemyeşil kalacaktır. Balkon, teras sentetik çim modelleri ve dış mekan bahçe kullanımı için olan Garden Grass modellerimiz için lütfen fiyat sorunuz.

Sentetik Çim Uygulaması Nasıl Yapılır?

Sentetik çim uygulaması FIFA standartlarına göre ikiye ayrılır. Birbirine çok benzeyen bu sistemler oyun performansını etkileyen bazı faktörlerle Standart Sistem ve Shockpad’li Sistem olmak üzere birbirinden ayrılır. Adlarından da anlaşılacağı gibi Standart sistem futbol sahası alt yapısında shockpad kullanılmaz. Standart sistem veya shockpad’li sistemlerin fiyatları için lütfen bizi arayın. Yada www.cimhali.com    dan   inceleyiniz

1- Standart Sistem Sentetik Çim Uygulama Aşamaları Nelerdir?

Standart sistem sentetik çim ve alt yapı uygulaması 5 aşamada yapılır. Öncelikle drenaj kanalları ve drenaj boruları yerleştirilir, mıcır dolgu yapılır, keçe malzemesi serilir, sentetik çim uygulaması ve çizgileri yapılır, son olarak da silis kum ve SBR granül dolgu malzemesi uygulanarak sistem hazır hale getirilir.

2- Shockpad’li Sistem Sentetik Çim Uygulaması Nasıl Yapılır?

Shockpad’li halı saha ve alt yapı uygulaması 6 aşamada yapılır. İlk önce drenaj kanalları ve drenaj boruları yerleştirilir, mıcır dolgu yapılır, beton veya asfalt uygulaması yapılır, ardından Shockpad uygulanıp sentetik çim halının serilmesi ve çizgileri yapılır son olarak da çim halı dolgu malzemesi uygulanarak sistem hazır hale getirilir.

Sentetik Çim halı uygulamaları için ürün çeşitlerimiz aşağıdaki gibidir:

avrupa  standartlarında çim halı üretimi 

Suni çim fiyatları , açık veya kapalı halı saha yapımı fiyatları, çeşitli yapay çim uygulamaları için ve ürünlerimiz arasında seçim yapmak için bizi 0212 656 12 65 nolu telefondan arayarak profesyonel yardım alabilirsiniz. Fifa standartlarında sentetik çim  futbol sahası yapımını Reform Sports Fifa Certified yani Fifa Akrediteli şirketimizden yüksek kalite ve güvenilir hizmet anlayışı ile satın alabilirsiniz.

Tüm Çim Halılarımız İstediğiniz boyda kesilmektedir .

Dekorasyon amaçlı kullanılan çim halılar kullanılan mekana sıcaklık katar. 

UV DAYANIMI - YIKANABİLİR - SUYU HAPSETMEZ - ALEV ALMAZ- BAKTERİ BARINDIRMAZ - %100 ÇEVRE DOSTUDUR.

 - KOLAY UYGULAMA - 

Farklı ölçüler için mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz.

* %99 UV Korumalı olan Çim 5 Yıl güneş ışınları ve her türlü mevsim şartlarına karşı dayanma özelliğine sahiptir.

%100   YERLİ üründür.   

İPLİK YAPISI : 100 %Polipropilen(PP) 

 Çim Halının Özellikleri  

Çim halı, her zaman istenilen sonuçların alınamaması nedeniyle doğal çime alternatif olarak üretilmiştir. Çim halı günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır. Özellikle bakım kolaylığı, düşük maliyeti ve zaman tasarrufu ile kullanıcıların tercih nedeni olmaktadır. Çim halının kullanım ömrü uzundur. Tüm hava şartlarına karşı son derece dayanıklı olan çim halının başlıca özellikleri şu şekildedir.

 ·         Aşınmalara karşı dayanıklıdır.

 ·         Kayganlığı engeller.

 ·         Estetik görüntüye sahiptir.

 ·         Bakımı gerektirmez.

 ·         Sulama gerektirmez.

 ·         Ekonomik ve düşük maliyetlidir.

 ·         Renk değişimi solma yapmaz, güneş ışınına dayanıklıdır.

 ·         Gübreleme gerektirmez.

 ·         Biçme gerektirmez.

 ·         Böcek yapmaz.

detaylara  www.cimhali.com.tr  den  baka  bilirsiniz 



Çim halıda EN KALİTELİ ÜRÜNLER EN UYGUN FİYATLAR bilgi için lütfen bize ulaşın.. www.cimhali.com.tr